Niels Lambertsens Vej 6
6705 Esbjerg Ø
Tlf. 74 62 11 06
Fax 74 62 12 06
post@marketeam.dk


Tag et kig på nogle af vore hjemmesideløsninger

Klik på et billede og se nærmere på løsningen.

Præsentation af uddannelser og skole. Indeholder interaktivt område med praktisk information, forum og chat for eleverne.

Præsentation af mange forskellige husmodeller. Siden skal nemt kunne ændres bl.a. af hensyn til åbent hus arrangementer i udstillingshuse.
Løsningen indeholder bl.a. et imagemap som kunden selv kan rette i. Se mere her.


Køb-salg-bytteavis på nettet. Indeholder betalingssystem, hvor brugerne kan købe kontaktinformation og annoncører købe bl.a. fremhævelser af og fotos i deres annoncer.

Omfattende løsning, indeholdende betalingsmodul (snart) med en mængde produkter hentet fra kundens eget økonomisystem. Specialudviklet kursusmodul med egen database, der via søgninger kan generere særlige visninger i navigeringen.


Præsentation af Elite Gaming som opstiller og administrator af gevinstgivende spilleautomater. Konceptet rettes mod forskellige målgrupper. Intro på forsiden, hvor logoet "får liv".

En koncernløsning med mange hjemmesider (mange domæner). Rummer en række af det tyske mindretals (BDN) institutioner med eget layout. Herunder også en løsning til dagbladet "Der Nordschleswiger" med specielt udviklet artikeldatabase.


Præsentation af bøger og andet undervisningsmateriale af religionspædagogisk karakter. Bestilling og udlån foregår via hjemmesidens database.

Præsentation af kompetencer og produkter samt referencer fra virksomhedens avancerede glastekniske løsninger.Præsentation af totalkoncept for brændeovne og skorstene samt komplet montering. Hjemmesiden har på kort tid gjort hele Danmark til et naturligt markedsområde.

Præsentation af kompetencer og produkter i tråd med den udarbejdede kvalitetsprofil - specialopbygning af minibusser samt salg af brugt materiel.Tandlæge med humor og holdninger. Hjemmesideløsningen muliggør store portobesparelser gennem f.eks. e-mail indkaldelse af patienter til regelmæssigt tandeftersyn.

Oprindelig produceret som en del af et EU Interregprogram - turisme nord og syd for den dansk-tyske grænse. Vedligeholdelse af hjemmesiden varetages af Bov turistbureau.


Levering af system og design samt kort instruktion. Al opbygning af indhold, navigering, etc. er herefter foretaget af kunden.

Levering af system og design samt kort instruktion. Al opbygning af indhold, navigering, etc. er herefter foretaget af kunden.


Hjemmeside, der enkelt og effektivt skal præsentere og sælge galleriets kunstværker og aktiviteter.

Systemløsning til bygmester.

Ja, der er flere endnu...
Klik på linkene og se, hvad kunderne har valgt - og nu i langt de fleste tilfælde selv vedligeholder/ændrer/opdaterer.


www.fritek.dk
www.mag-mark.dk
www.ribejagtogfiskeri.dk
www.ro-ka.com
www.fs-aps.dk
www.win-door.dk
www.kudsk-dahl.dk
www.jewatrading.dk
www.blika.dk
www.roede-kro.dk
www.flexator.dk
www.kristianskoereskole.dk
www.sjoelund.dk
www.nic-schultz.dk
www.bkntrading.dk
Maskinfabrik
e-butik, magnetbogmærker
Specialforretning, jagt og fiskeri
Maskinfabrik
Anlægsgartner
Døre og vinduer
Vognmand, grusgrave, beton mv
Handelsvirksomhed
Maskinfabrik, garderobeskabe mv
Kro og hotelvirksomhed
Præfabrikerede bygninger
Køreskole
Profilvalsning
Entreprenør
Døre og vinduer


Based on SEEEMS.CMS